Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Acil Servisimizde İkinci Tomografi Cihazımız Hizmete Başladı

Güncelleme Tarihi: 09/05/2018

Hastane Yöneticimiz Dr. Murat HALİTOĞLU, yeni tomografi cihazının, teknolojinin en son ve en gelişmiş özelliklerine sahip olduğunu söyledi.

Halitoğlu “Tomografi cihazı başta trafik kazaları, travmalar, felç, beyin kanaması, akciğer embolisi, damar tıkanıklığı, kanser erken teşhisi gibi birçok konuda geniş olanaklar sağlayacak. Bu konuda çok ciddi bir eksikliğimiz söz konusuydu. Bilindiği gibi ilimiz acil vakalar anlamında çok yoğun bir konumda. Bazen çok ciddi hastalarımız geliyor. Onlara en iyi hizmeti verebilmek adına acilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Acil servis çok önemli ve üzerinde hassasiyetle durulması gereken bir birim. Acil servis ile ilgili bundan sonra da düzenlemelerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

• BannerImage1.jpg
  • tomografi.jpg