Hastanemiz “Uluslararası Sağlık Turizmi Sağlık Tesisi Yetki Belgesi” alarak şehrimizi yurt dışında da temsil etme misyonunu yüklenmiştir.

İleri teknolojiyle donatılmış hastanemizde birçok uzmanlık alanında hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın mevcudiyeti hizmet standartlarımızda hep daha ileriye gitmek adına bizi motive etmektedir. 13 Temmuz 2017 tarihli ve 30123 sayılı resmi Gazete’de yayımlanan ” Uluslararası Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı Hakkında Yönetmelik “ kapsamında hastanemizde sağlık turizmi yapmak için gerekli çalışmalar başlatılmıştı. Yaptığımız çalışmalar İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından yapılan yerinde değerlendirme ile Sağlık Bakanlığına sunulmuş olup, Bakanlığımız tarafından Uluslararası Sağlık Turizmi Sağlık Tesisi Yetki Belgesi almaya uygun görülmüştür.