Hastane Yöneticimiz Yard. Doç. Dr. İdris KIRHAN'ın Kurban Bayramı Mesajı

Hastane Yöneticimiz Yard. Doç. Dr. İdris KIRHAN Kurban Bayramını kutladı. KIRHAN mesajında;

Karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun kuvvetlendiği dini bayramlarımızdan Kurban Bayramını bir kez daha karşılıyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Günümüzde bayramlar vesilesiyle; birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı ruhu kuvvetlenmekte, karşılıklı ziyaretlerle akrabalık, komşuluk ve dostluk duyguları güçlenmektedir. Kaybolan ümitler yeşermekte, kırık kalpler onarılmakta, dargınlar barışmakta, geçmişlerimizin hatıraları tazelenerek rahmetle anılmaktadır. Bayramlar vesilesi ile insani ve ahlaki değerler hayata geçirilmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle sağlık çalışanlarımızın, hastanemizde bu zamana kadar tedavi almış olan hastaların, refakatçilerimiz ile hastanemizde şu anda yatan hastalarımız olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlıklı, huzurlu nice bayramlar dilerim. Dedi.