“İletişim ve Tanıtım Birimleri” Bölge toplantısı gerçekleştirildi
23 Mart 2019

İlimizde Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından “İletişim ve Tanıtım Birimleri” Bölge toplantısı gerçekleştirildi.
Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü İdari Hizmetler ve İletişim Yönetimi Daire Başkanlığı tarafından İlimizde Şanlıurfa, Mardin, Batman, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis illerini kapsayan “İletişim ve Tanıtım Birimleri Bölgesel Değerlendirme” toplantısı düzenledi.
Düzenlenen toplantıya, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Rahmi KILIÇ, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa Sırrı KOTANOĞLU, İdari Hizmetler ve İletişim Yönetimi Daire Başkanı Ali ÖZHAN, Genel Müdürlük Yetkilileri, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. M. Emre ERKUŞ, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Başkan ve Başkan yardımcıları, Sağlık Tesisleri Sosyal Medya Sorumlu Yöneticileri,İl Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Tesisleri Basın Birim çalışanları ve iletişim uzmanları katıldı.