Endonezyalı Hasta 7 Ay Sonunda Taburcu Edildi
24 Haziran 2019

Şanlıurfa'ya turistik ziyaret amaçlı gelip, Hastanemiz'de yoğun bakımda tedavi altına alınan Endonezyalı hasta 7 ay sonunda taburcu edildi.

Riyati Riyati isimli Endonezyalı hasta, 29 Kasım 2018 de Cerrahi Yoğun Bakım Ünitemize Pnömoni tanısıyla yatırıldı. İlk süreçte zaman zaman astım krizlerine giren hasta entübe edilerek takip edildi.

Uzun bir süreç geçiren hastayı Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi sorumlu doktoru Uzm. Dr. Hatice Gülşen YILMAZ takip etti ve bir çok branş hekimlerine de konsültasyonlar atıldı. Bu süreçte kalbi duran hasta, uzun müdahaleler ve çabalar sonucu toparlanmaya başladı.
Cerrahi Yoğun Bakım Ünitemiz doktor ve hemşireleri tarafından özverili bir şekilde tedavi, takip ve bakım süreci yürütüldü. Hastamız yoğun bakımdan çıkarılıp hastanemiz Palyatif Bakım Merkezi'ne alındı. Buradaki tedavi ve bakımlarının ardından 19 Haziran 2019'da taburcu edildi.

Uzun süren tedavi sonucunda hastanemizden ayrılan hasta ve yakınları, hastane idarecilerine, kendileriyle yakından ilgilenen doktor ve hemşirelere teşekkürlerini ilettiler.

• Endonezyalı hasta taburcu edildi