İl Sağlık Müdürümüz Hastanemizde Toplantı Yaptı
24 Haziran 2019

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. M. Emre ERKUŞ, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Ahmet KARA ve Başkan Yrd.Uz. Dr. Melis KURT, Hastanemizde hastane personeli ile birlikte yemek yedikten sonra hastanede görevli bilgi işlem ve temizlik personellerine yönelik toplantı yaptılar. Toplantıda hasta ve hasta yakınlarıyla iletişim ile hastane temizliğinde yaşanan sıkıntılar başta olmak üzere Sağlıkta Kalite Standartları konularının yerine getirilmesindeki eksiklikler konuşuldu. Yaşanan sıkıntıların yakın takipçisi olacağını belirten ERKUŞ, hasta ve yakınları ile davranış konusunda herkesin ailesine ve yakınlarına nasıl davranılmasını istiyorsa o şekilde hareket etmesini istedi. Daha sonra hastane idarecileriyle ayrı bir değerlendirme toplantısı daha yapıldı.

• Sağlık Müdürü Toplantı