1-7 EKİM DÜNYA EMZİRME HAFTASI
07 Ekim 2019

BEBEK DOSTU HASTANE ÜNVANINA SAHİP HASTANEMİZ 1-7 EKİM DÜNYA EMZİRME HAFTASI ÇERÇEVESİNDE ANNE SÜTÜ İLE BESLENMENİN ÖNEMİNE YÖNELİK FARKINDALIĞI ARTTIRMAK İÇİN ANLAMLI VE GÜZEL BİR DİZİ ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPTI.
Hastanemizin dört bir yanına kurmuş olduğumuz stantlarla, gebe okulu etkinliklerimizle, hastanemizdeki tüm annelerimizi ziyaretlerimizle her yıl olduğu gibi bu yılda Anne Sütü ve Emzirmenin önemini bir kez daha tüm annelerimize anne adaylarına ve personellerimize vurguladık.
Şanlıurfa Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr.Üyesi Abdullah Solmazın, Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışanlarının, hastanemizde Eli bebeğe ve anneye değen personellerimizin ve kıymetli annelerimizin katılımıyla ve ardından Harran Üniversitesi Çocuk Hastalıkları ve Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hülya Karataşın "Mucize Besin Anne Sütü" konulu konferansıyla 1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftamızı taçlandırdık.
Programımız kıymetli annelerimize ve anne adaylarına hediye taktimimizle ve kokteylimizle son buldu.